Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Неће бити измештања споменика након пада власти

Српски покрет Двери гарантује грађанима Београда и Србије да након смене криминалног режима у престоници неће доћи до измештања споменика Стефана Немањи.

    Контроверза око споменика отворила се претходних дана након изјава редитеља Горана Марковића и једног од кандидата за градоначелника Владете Јанковића о могућностима уклањања споменика.

„Двери ће бити незаобилазни чинилац у свакој коалицији која сруши Весићеву криминалну и корумпирану власт у Београду и зато сада обећавамо грађанима да споменик утемељивачу српске државе неће бити уклоњен“, рекао је председник Двери Бошко Обрадовић.

Према његовим речима, Стефан Немања је личност од изузетног значаја за српску државност и духовност и престоница заслужује његов споменик.

„Мора се одвојити значај Стефана Немање и дуг који имамо према њему, од СНС која је покушала да присвоји његово наслеђе. СНС ће летети са власти, али споменик ће остати ту где јесте“, истиче Обрадовић.

Обрадовић је позвао странке опозиције да се „фокусирају на заиста битне теме“.

„Инсистирање на уклањању споменика неће донети гласаче опозицији, штавише, отераће патриотски оријентисане грађане. Тема је корупција, криминал, пљачка буџета, лоше јавне услуге и уништавање Београда, а не споменик“, наводи Обрадовић.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: