Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Неприхватљив прогон професора Ковића

Српски покрет ДВЕРИ најоштрије осуђује забрану уласка у БиХ професору Филозофског факултета Универзитета у Београду, Милошу Ковићу.

    Сматрамо да је овај чин део комплексне агресије која се спроводи у региону према целом српском народу и освета професору Ковићу јер брани истину, Косовски завет и Устав Србије, као и Српску православну цркву.

Последње оптужбе СПЦ од стране Европског парламента, уз скандалозно и неприхватљиво означавање СПЦ као Православне цркве у Србији, Црној Гори и БиХ, сведоче о отвореној агенди покушаја укидања права на постојање српског духовног, националног и државног идентитета.

Последњи прогон слободног мишљења научника Милоша Ковића представља још један у низу покушаја прогона истине о српском страдању. Актуелна западна, антируска хистерија користи се у овом случају и на напад и на све српско и та хајка се очигледно наставља и убрзава на наше очи.

Двери траже од власти да оштро осуде поступање БиХ према професору Ковићу и уведе надаље све реципрочне мере.

Пред нама је време одлуке: хоћемо ли опстати као народ на новој националној платформи или ћемо нестати и завршити на фронтовима НАТО пакта.

Случај Ковић треба да буде последњи сигнал на опомену и узбуну: да ствари назовемо правим именом и станемо коначно у одбрану српског народа и отаџбине.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: