Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Ниш каже НЕ уставним променама!

У Нишу је синоћ на главном Градском тргу одржана акција градске организације Двери Ниш са које су позвани грађани Ниша, али целе Србије да у што већем броју изађу на референдум заказан за недељу 16. јануара и заокруже НЕ промени Устава Републике Србије.

Нишлијама су се испред Споменика ослободиоцима Ниша обратили председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић и потпредседник Двери проф. др Тамара Миленковић Керковић.

Уз транспаренте са натписима „НЕ промени Устава“ и „Српски Устав није на продају“, председник Двери Бошко Обрадовић поручио је Нишлијама да кажу НЕ намери корумпираног Вучићевог режима да мења српски Устав на референдуму без цензуса, у медијском мраку и уз опасност да се након овог, на неком наредном референдуму нађу и питања о избацивању преамбуле о КиМ, довођењу „Рио Тинта“, обавезној вакцинацији и много тога другог противног интересима српског народа. Масовни излазак на референдум и заокруживање НЕ је и начин да грађани пред априлске изборе покажу шта мисле о аутократском режиму Александра Вучића. Проф. др Тамара Миленковић Керковић је рекла да су Двери Уставобранитељи који ће и у недељу бити са грађанима да одбране српски Устав и кажу НЕ још дубљем урушавању и приватизовању правосудне гране власти.

Инфослужба Двери

Видео прилог можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: