Српски Покрет Двери - Лого

Двери Ниш: Трибина „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“ у понедељак 20.фебруара у Нишу

У организацији четири државотворне парламентарне политичке странке, Српског покрета Двери, Српске странке Заветници, Новог ДСС-а и ПОКС-а, у Нишу ће у понедељак 20. фебруара у сали Симфонијског оркестра са почетком у 18 часова бити одржана трибина „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“, уперена против потписивања тзв. француско-немачког споразума за Косово и Метохију. 

    Нишлијама ће се обратити народни посланици и лидери државотворне опозиције: Бошко Обрадовић – председник Српског покрета Двери, Милица Ђурђевић Стаменковски – председник Српске странке Заветници, Милош Јовановић – председник Нове Демократске странке Србије и Војислав Михаиловић – председник Покрета обнове Краљевине Србије, заједно са чланом Председништва Покрета за одбрану Косова и Метохије, професором Факултета политичких наука Чаславом Корпивицом и политичким аналитичарем Драгомиром Анђелковићем.

На трибини ће говорници објаснити због чега власт не сме да потпише француско-немачки ултиматум који представља најновији притисак на Србију да се одрекне Косова и Метохије и призна сецесију своје јужне покрајине, уз први корак – прихватање чланства лажне државе Косово у Уједињени нацијама.

Ниш и осиромашени југ Србије биће прва жртва политике признања лажне државе Косово, коју не признаје 2/3 држава света, а за коју власт већ припрема јавно мњење кроз медијске спинове, хапшење новинара и политичких противника, али и непрестаним нападима на парламентарне странке државотворне опозиције – Српски покрет Двери, Српску странку Заветници и коалицију НАДА, које се боре за очување територијалне целовитости и интегритета државе Србије .

Позивамо Нишлије да у понедељак дођу на трибину „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“ и чују због чега се Србија ни под којим околностима не сме одрећи своје окупиране територије Косова и Метохије, а против чега је, по истраживањима, 80% грађана Србије.

ГрО Двери Ниш 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: