Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Ниш: Трибина „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“ у понедељак 20.фебруара у Нишу

У организацији четири државотворне парламентарне политичке странке, Српског покрета Двери, Српске странке Заветници, Новог ДСС-а и ПОКС-а, у Нишу ће у понедељак 20. фебруара у сали Симфонијског оркестра са почетком у 18 часова бити одржана трибина „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“, уперена против потписивања тзв. француско-немачког споразума за Косово и Метохију. 

    Нишлијама ће се обратити народни посланици и лидери државотворне опозиције: Бошко Обрадовић – председник Српског покрета Двери, Милица Ђурђевић Стаменковски – председник Српске странке Заветници, Милош Јовановић – председник Нове Демократске странке Србије и Војислав Михаиловић – председник Покрета обнове Краљевине Србије, заједно са чланом Председништва Покрета за одбрану Косова и Метохије, професором Факултета политичких наука Чаславом Корпивицом и политичким аналитичарем Драгомиром Анђелковићем.

На трибини ће говорници објаснити због чега власт не сме да потпише француско-немачки ултиматум који представља најновији притисак на Србију да се одрекне Косова и Метохије и призна сецесију своје јужне покрајине, уз први корак – прихватање чланства лажне државе Косово у Уједињени нацијама.

Ниш и осиромашени југ Србије биће прва жртва политике признања лажне државе Косово, коју не признаје 2/3 држава света, а за коју власт већ припрема јавно мњење кроз медијске спинове, хапшење новинара и политичких противника, али и непрестаним нападима на парламентарне странке државотворне опозиције – Српски покрет Двери, Српску странку Заветници и коалицију НАДА, које се боре за очување територијалне целовитости и интегритета државе Србије .

Позивамо Нишлије да у понедељак дођу на трибину „НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ! НЕ УЛТИМАТУМУ!“ и чују због чега се Србија ни под којим околностима не сме одрећи своје окупиране територије Косова и Метохије, а против чега је, по истраживањима, 80% грађана Србије.

ГрО Двери Ниш 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: