Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Нису проблем укључене сијалице, већ уништавање ЕПС-а од стране СНС

Порука премијерке у техничком мандату Ане Брнабић грађанима да штеде струју тако што ће одвртати сијалице како је то и она наводно чинила у Великој Британији, представља врхунац вређања интелигенције грађана Србије.

    Када Ана Брнабић говори о одговорности грађана Србије и даје за пример Немачку, прво би требала да крене од себе. Сигурно да електро привреда ниједне државе није дала преко милијарду динара вредне уговоре фирми брата свог премијера нити је иједна држава уништила своју електро привреду, постављајући неспособне, бахате и корумпиране страначке кадрове као што је то учинила Србија за време Ане Брнабић и СНС. Јер, највећи проблем у вези са недостатком струје је управо уништавање ЕПС-а од стране СНС и СПС, а не зато што су укључене сијалице у домаћинствима у Србији.

Очигледно је да Ана Брнабић нема никакву свест о томе колико тешко живе грађани Србије. С тога, упућујемо јој један конкретан предлог – да се исели из виле на Дедињу чије одржавање кошта више од укупног утрошка струје по сијалици у сваком од 2.4 милиона домаћинстава у Србији.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: