Српски Покрет Двери - Лого

Двери Нови Београд: Премештај на прикладније место

ОО Српског покрета Двери Нови Београд саопштава да старт кампање два најозбиљнија кандидата за градоначелника Београда показује висок степен острашћености и спремности на даљу поларизацију, која је ионако достигла невероватне размере.

    Тако је један од њих, вероватно после дужег размишљања, одлучио да ипак не руши „Београд на води“, али би изместио споменик Стефану Немањи на неко друго прикладније место. При томе се није сетио ни он, ни његово окружење да измести на прикладније место једног другог дугогодишњег „српског“ владара који (не)почива на Дедињу. Стари Савски мост би ипак оставио да нервира становнике Београда на води који су квадрат стана тако скупо платили.

Други који наступајући са позиције власти живи за то да „разбуца“ сплавове на савској обали и уклони „распали“ стари Савски мост. Живети за то да се нешто „разбуца“ превазилази очекивања крактеристична за учеснике у „ријалити Србији“, али довољно говори и о томе какве особине треба да има кандидат за оваку важну функцију какава је градоначелник главног града. Стари Савски мост се распао у мери у којој се распала идеја слободарства и индивидуалне жеље за подвигом и отпором и више је него јасно да би ове „непожељне“ особине Београђана требало уклонити. За сваки случај.

Грађанима Београда је доста рушења, „разбуцавања“ и подгревања сукоба. Ако се буде питао Српски покрет Двери, гарантујемо да неће бити никаквог“ разбуцавања“ сплавова, а неће бити премештен ни стари Савски мост ни Немањин споменик. Савска обала ће се уредити уз пуну одговорност власника сплавова према Савском насипу, реци Сави и поштовање свих еколошких норми. Мутни послови претходних гарнитура на власти ће бити истражени, а њихови протагонисти сигурно премештени на прикладније место.

ОО Двери Нови Београд

фото: (1) Танјуг/Сава Радовановић (2) Митар Митровић/РАС СРБИЈА

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: