Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Нови пристанак на Куртијеве уцене – од данас се више не могу регистровати возила која имају таблице са КиМ

Од данас, 7. децембра, а по уредби Министарства унутрашњих послова, у Србији више неће бити могуће регистровати аутомобиле који имају регистарске таблице са ознакама градова на подручју Косова и Метохије. Ово је још један и низу доказа да актуелна власт пристаје на све уцене које долазе из Европске уније и од стране Аљбина Куртија и тиме дају још један атрибут независности лажне државе Косово.

    Скандалозно је да власт у Србији не види да је КиМ државни приоритет број 1 и да сваким новим преговорима под окриљем ЕУ, Србија остаје без одређеног степена државности на КиМ. Почев од 2012. године, то је почело укидањем локалних самоуправа на северу КиМ, наставило се са предајом судске власти, признавањем диплома и предавањем комплетног електроенергетског система у руке лажне државе Косово до тога да се сада укидају регистарске ознаке на возилима.

Са друге стране, на јучерашњем Самиту земаља Западног Балкана, одржаном у Тирану, све државе, укључујући и Србију, усагласиле су се са Декларацијом Самита, која између осталог предвиђа осуду Русије због сукоба у Украјини. Подсећамо и да је Александар Вучић прво експлицитно тврдио да неће учествовати на овом Самиту, да би само два дана после тога променио одлуку и отишао.

Све нам ово говори да власт у Србији није самостална, да мења сопствене одлуке чим добије телефонски позив са Запада и да су представници власти очигледно нечим уцењени. Али, ако су они уцењени, није уцењена Србија и ако не могу на прави начин да бране српске националне интересе, нека се повуку и препусте вођење државе родољубима који нису уцењени.

Инфослужба Двери

Конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: