Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Обавезна провера имовине нових министара и посланика

Посланичка група Двери покреће иницијативу да сваки члан Владе, као и сваки народни посланик, пре преузимања мандата јавно објави целокупну личну и имовину повезаних лица и предузећа како би се проверило порекло имовине. Такође, захтевамо да се провере и све дипломе, од средње школе до универизтета.

    Десет година власти СНС обележиле су бројне афере, кривични процеси и поступци поништавања диплома. Србија је за то време, управо због тога, претрпела огромну материјалну и моралну штету. Најважнијим ресорима управљали су људи оптуживани за вишемилионске буџетске преваре и афере које нису добиле епилог. Званична примања министара су око хиљаду евра, а сведоци смо да су за време мандата стекли огромну имовину у земљи и иностранству, да школују децу у иностранству и да су преко ноћи стицали милијарде, али и дипломе и функције.

Сетимо се само афере Крушик, Јовањице, 24 стана Синише Малог, Вулинове тетке из Канаде, одела из фундуса, туристичких комплекса у Врњачкој бањи и отетих вила на Дедињу.

Сви одборници и посланици Српског покрета Двери ће свакако јавно објавити све податке, као и до сада. Сви који одбију ову нашу иницијативу могу имати само један разлог – покраден новац, мутне послове, отету имовину и лажне дипломе, па као такви нису достојни ниједне јавне функције.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије 1: N1
*Извор фотографије 2: Народна скупштина Републике Србије

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: