Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Од почетка мигрантске кризе указујемо на погубну мигрантску политику власти

Српски покрет Двери годинама уназад указује на катастрофалну мигрантску политику власти. Та катастрофална политика је кулминирала у последње две седмице – прво оружаним сукобом међу мигрантима са две жртве, а сада и са проналаском велике количине оружја код миграната.

    Када су Двери почеле да говоре о томе да се не контролише улазак миграната у Србију, да се без докумената и идентификације мигранти крећу кроз нашу земљу, да се не ради о женама, деци и старцима који беже из ратних подручја, већ о војно способним мушкарцима од 18 до 40 година старости са веома скупим мобилним телефонима и одећом и могуће оружјем, тада смо од стране власти, невладиних организација, дела медија и дела опозиције оптуживани да смо екстремни и да немамо емпатију према мигрантима. Сада, када се прво догодио оружани обрачун међу мигрантима у шуми код Суботице у ком су две особе настрадале, а потом и хапшења 40 миграната код којих је пронађено аутоматско оружје, муниција, ножеви и мачете, нико се од тадашњих критичара Двери не јавља да каже како смо били у праву и на време указивали на опасност. А очигледно је да смо у праву и када кажемо да су кријумчари миграната у тесној вези са врхом ове власти, без чије подршке кријумчарење не би било могуће.

Немају Двери никакве натприродне моћи да предвиђају будућност, али имамо довољно здраворазумског размишљања када указујемо на погубну политику СНС власти – од мигрантске политике преко уништавања најважнијих јавних предузећа (ЕПС, Пошта, Телеком, Републички геодетски завод) до криминала и корупције у свим сферама државе.

Инфослужба Двери

 

*Извор фотографија 1: МУП Србије
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: