Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Од почетка смо у праву – хапшење осумњичених за тероризам то потврђује!

Министарство унутрашњих послова је спровело акцију хапшења 109 миграната у Радановачкој шуми код Суботице, а међу њима и двојице људи са интернационалних потерница, осумњичених за тероризам. То су Абдул Башир Хасани звани Капетан и Мер Хамза, кога потражује Француска због учествовања у више терористичких акција. 

   Немогуће је да наше службе безбедности нису знале ко се све налази у шумама око Суботице и Хоргоша. Ухапшени Абдул Башир Хасани, познатији као Капетан је присутан у Србији, односно Суботици већ месецима. Увек је био у друштву са бар три особе, вероватно из његовог обезбеђења.

 Двери већ дуже време указују на постојање озбиљне сумње да у Србији има веома опасних криминалаца који се баве кријумчарењем миграната. Указивали смо и да постоји спрега полиције и кријумчара, односно да се без сазнања полиције није могао подићи илегални камп, а свакако не организовати кријумчарски канал са свом потребном логистиком.

Посебно смо указивали, још од почетка мигрантске кризе, да у Србију улазе и кроз њу пролазе особе без икаквих личних докумената, сумњајући да међу њима има припадника терористичких група. Тада смо оптуживани и од власти и од медија и од невладиних организација да немамо емпатију према мигрантима, док смо ми само указивали на катастрофалну мигрантску политику власти. Сада се испоставља да смо били у праву за све што смо наводили и да Србијом, међу мигрантима, крстаре опасне банде наоружаних криминалаца и терориста.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: