Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Од почетка смо у праву – хапшење осумњичених за тероризам то потврђује!

Министарство унутрашњих послова је спровело акцију хапшења 109 миграната у Радановачкој шуми код Суботице, а међу њима и двојице људи са интернационалних потерница, осумњичених за тероризам. То су Абдул Башир Хасани звани Капетан и Мер Хамза, кога потражује Француска због учествовања у више терористичких акција. 

   Немогуће је да наше службе безбедности нису знале ко се све налази у шумама око Суботице и Хоргоша. Ухапшени Абдул Башир Хасани, познатији као Капетан је присутан у Србији, односно Суботици већ месецима. Увек је био у друштву са бар три особе, вероватно из његовог обезбеђења.

 Двери већ дуже време указују на постојање озбиљне сумње да у Србији има веома опасних криминалаца који се баве кријумчарењем миграната. Указивали смо и да постоји спрега полиције и кријумчара, односно да се без сазнања полиције није могао подићи илегални камп, а свакако не организовати кријумчарски канал са свом потребном логистиком.

Посебно смо указивали, још од почетка мигрантске кризе, да у Србију улазе и кроз њу пролазе особе без икаквих личних докумената, сумњајући да међу њима има припадника терористичких група. Тада смо оптуживани и од власти и од медија и од невладиних организација да немамо емпатију према мигрантима, док смо ми само указивали на катастрофалну мигрантску политику власти. Сада се испоставља да смо били у праву за све што смо наводили и да Србијом, међу мигрантима, крстаре опасне банде наоружаних криминалаца и терориста.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: