Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Одговор Билчику – Одбацујемо окупациону агенду коју намећете!

У свом последњем обраћању, известилац Европског парламента Владимир Билчик недвосмислено потврђује кључну тезу Српског покрета Двери: Европрајд 2022. је део шире окупационе агенде и представља својеврсну идеолошку агресију на српску државу и биће српског народа.

    Након ултимативног захтева Европског парламента од 6. јула ове године да морамо признати лажну државу Косово и увести санкције Русији, Билчик нам је у маниру колонијалног управника саопштио и трећу тачку ултиматума: Европрајд у Београду мора да се одржи по сваку цену!

Пошто г. Билчик или не зна или не жели да зна: српски народ има традицију дужу од 1000 година. То је традиција православно-хришћанског народа, традиционалне и природне породице, државне суверености и националне свести која нас је одржала кроз све векове до данас. Те вредности Билчик у име колонијалног господара данас проглашава „опасним”. Оне и јесу опасне за све непријатеље Србије и залог су наше историјске победе.

По Билчиковој логици, „опасан” је већински српски народ и већина других грађана Србије јер су против да се Европрајд 2022. одржи у септембру у Београду. „Опасна” је Српска православна црква која недвосмислено одбацује наметање ових настраности маскираних у „људска права”. „Опасан” је Српски покрет Двери и сваки човек и породица у Србији који се усуђују да мисле својом главом и да се супротставе окупацији.

Хвала г. Билчику јер је помогао и онима који су сумњали да схвате да је Европрајд само део притиска на Србију да призна независност сепаратиста на КиМ и да уведе санкције Русији. То свима у Србији треба да буде јасно. Двери то јасно препознају и поручују: даље руке од Србије и наше деце!

Ово је још један разлог да преиспитамо погубан пут Србије у ЕУ који нам није донео ништа сем уцена и притисака из Брисела са жељом да се промени свест народа и од Србије направи НАТО колонија.

Инфослужба Двери

 
*Извор фотографије 2: Медија центар
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: