Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Одговор Билчику – Одбацујемо окупациону агенду коју намећете!

У свом последњем обраћању, известилац Европског парламента Владимир Билчик недвосмислено потврђује кључну тезу Српског покрета Двери: Европрајд 2022. је део шире окупационе агенде и представља својеврсну идеолошку агресију на српску државу и биће српског народа.

    Након ултимативног захтева Европског парламента од 6. јула ове године да морамо признати лажну државу Косово и увести санкције Русији, Билчик нам је у маниру колонијалног управника саопштио и трећу тачку ултиматума: Европрајд у Београду мора да се одржи по сваку цену!

Пошто г. Билчик или не зна или не жели да зна: српски народ има традицију дужу од 1000 година. То је традиција православно-хришћанског народа, традиционалне и природне породице, државне суверености и националне свести која нас је одржала кроз све векове до данас. Те вредности Билчик у име колонијалног господара данас проглашава „опасним”. Оне и јесу опасне за све непријатеље Србије и залог су наше историјске победе.

По Билчиковој логици, „опасан” је већински српски народ и већина других грађана Србије јер су против да се Европрајд 2022. одржи у септембру у Београду. „Опасна” је Српска православна црква која недвосмислено одбацује наметање ових настраности маскираних у „људска права”. „Опасан” је Српски покрет Двери и сваки човек и породица у Србији који се усуђују да мисле својом главом и да се супротставе окупацији.

Хвала г. Билчику јер је помогао и онима који су сумњали да схвате да је Европрајд само део притиска на Србију да призна независност сепаратиста на КиМ и да уведе санкције Русији. То свима у Србији треба да буде јасно. Двери то јасно препознају и поручују: даље руке од Србије и наше деце!

Ово је још један разлог да преиспитамо погубан пут Србије у ЕУ који нам није донео ништа сем уцена и притисака из Брисела са жељом да се промени свест народа и од Србије направи НАТО колонија.

Инфослужба Двери

 
*Извор фотографије 2: Медија центар
Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: