Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Одлазак Вучићевића у затвор је јефтина пропаганда, дочекан испред ЦЗ-а како је заслужио

Драган Ј. Вучићевић данас је дошао у Централни затвор на издржавање шестомесечне затворске казне и том приликом активисти Српског покрета Двери пожелели су му добродошлицу уз поруке „Коначно на правом месту“, „Стижу ти другови ускоро“ „Вучко, стижу и вучићи“, и „Издржи до краја“. То је одговор на његове манипулације и јефтину пропаганду у вези са затворском казном којом жели да прикаже себе као жртву. 

     Подсећамо да главни и одговорни уредник режимског таблоида „Информер“ није осуђен на затворску казну због вербалног деликта како сам истиче, већ на новчану због увреда на рачун новинара Југослава Ћосића. Тек након што није желео да плати казну од 200.000 динара, суд га је упутио на издржавање затворске казне.

Оно што желимо да истакнемо јесте да смо свесни да је ово још један јефтини игроказ Драгана Ј. Вучићевића у сарадњи са актуелном влашћу како би створили привид постојања независних институција у Србији. Али једна ствар јесте тачна – у затвору се заиста налази један новинар због вербалног деликта, али то није Драган Ј. Вучићевић, већ Дејан Петар Златановић чије пуштање на слободу захтевамо одмах.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: