Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Општа манипулација бројем становника

После првих података да у Србији има скоро 500.000 становника мање него пре 11 година, сада провејава податак да је тај број далеко већи и да износи 760.000. Ни ту није крај и вероватно никада нећемо сазнати праву истину, односно колико нас је мање између два пописа. 

Овакво штеловање података уопште не треба да нас чуди, с обзиром да је на челу Републичког завода за статистику (РЗС) Миладин Ковачевић, човек који је учествовао у неколико изборних крађа у којима је намештао резултате онако како је властима одговарало. Када се манипулише огромним разликама у цифрама на крају пописа, то само говори да се ради о тешком јавашлуку и импровизацији државних органа на самом попису. Наравно да то није урађено нимало случајно и да отвара могућност за многобројне злоупотребе, а посебно оне које се тичу бирачког права, односно гласања на изборима.

Друга веома негативна ствар овог пописа јесте сакривање чињенице колико заиста становника мање има у Србији између два пописа и та цифра ће очигледно варирати. 

Почело се са бројком од 500.000, она је тренутно сада 760.000, а оправдано сумњамо да је и овај податак нетачан и да нас је мање за преко 850.000.

Српски покрет Двери захтева од државних органа, а пре свега од РЗС-а да хитно објави тачне податке са последњег пописа становништва и да одмах прекине са манипулацијом броја становника у Србији. 

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: РЗС 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: