Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Организовани криминал државе и странаца

Кривичним делом царинске преваре ланца C&А директно је оштећен буџет за 6 милиона евра, а грађани и радници за више десетина милиона. Ово је само један у низу пљачкашких подухвата кадрова СНС и странаца.

    Према доступним информацијама, превара је несметано трајала дугих шест година и више десетина лица је било умешано у царинско мешетарење на штету буџета и грађана. И док власт наше предузетнике затвара и кажњава за динар вишка у каси, власт је прећутно дозволила да C&А тихо оде у стечај, иако докази о више тешких кривичних дела постоји од 2021. године.

Тражимо да се хитно покрену сви механизми заштите буџета и грађана, на тај начин што ће страни ланац исплатити директну и индиректну штету. Важније од тога је да се подигну кривичне пријаве против свих владиних службеника и странаца који су у овој пљачки учествовали. Све компаније које су учестовале у овом међународном скандалу морају бити кривично гоњене и њихов рад трајно забрањен у Србији. Под окриљем страних инвестиција и субвенција страним компанијама дешава се пљачка неслућених размера и директно уништава предузетништво у Србији.

Спрски покрет Двери ће покренути укидање субвенција странцима и ригорозне провере њиховог пословања. Сва расположива средства морају се ставити на располагање нашим грађанима који тај буџет пуне.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Youtube/screenshot

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: