Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Организовани криминал државе и странаца

Кривичним делом царинске преваре ланца C&А директно је оштећен буџет за 6 милиона евра, а грађани и радници за више десетина милиона. Ово је само један у низу пљачкашких подухвата кадрова СНС и странаца.

    Према доступним информацијама, превара је несметано трајала дугих шест година и више десетина лица је било умешано у царинско мешетарење на штету буџета и грађана. И док власт наше предузетнике затвара и кажњава за динар вишка у каси, власт је прећутно дозволила да C&А тихо оде у стечај, иако докази о више тешких кривичних дела постоји од 2021. године.

Тражимо да се хитно покрену сви механизми заштите буџета и грађана, на тај начин што ће страни ланац исплатити директну и индиректну штету. Важније од тога је да се подигну кривичне пријаве против свих владиних службеника и странаца који су у овој пљачки учествовали. Све компаније које су учестовале у овом међународном скандалу морају бити кривично гоњене и њихов рад трајно забрањен у Србији. Под окриљем страних инвестиција и субвенција страним компанијама дешава се пљачка неслућених размера и директно уништава предузетништво у Србији.

Спрски покрет Двери ће покренути укидање субвенција странцима и ригорозне провере њиховог пословања. Сва расположива средства морају се ставити на располагање нашим грађанима који тај буџет пуне.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Youtube/screenshot

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: