Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Оружани обрачун међу мигрантима код Суботице је последица катастрофалне мигрантске политике актуелне власти

Јутрос је у суботичкој шуми на Маковој седмици дошло до обрачуна међу мигрантима, коришћено је и ватрено оружје, једна особа је убијена, а осам их је повређено. Двери годинама уназад указују на погубну политику актуелне власти која за последицу има безбедносни проблем у вези са неконтролисаним и незаконитим уласком миграната на територију наше државе.

     Сведоци смо честих сукоба међу мигрантима, али оно што веома забрињава након овог последњег јесте питање откуд мигрантима ватрено оружје?! Да ли су га донели са собом из држава из којих долазе, будући да неконтролисано улазе у Србију или су купили на територији наше земље? Шта год да је у питању, очигледан је безбедносни пропуст државних органа. Оно што још више треба да забрине јесте и чињеница да је суботичка шума у близини границе са Мађарском, где су јутрос догодио поменути обрачун, већ дуже време под контролом миграната, да наша полиција тамо уопште не залази и да се ту организују кријумчарске туре. Актуелна власт или није способна да се избори са овим безбедносним проблемом или је сама организатор кријумчарења миграната, а појединци блиски њој зарађују огроман новац од тога.

Као неко ко је страдални народ вековима уназад и неко ко зна шта значи бити избеглица, спремни смо да помогнемо људима из ратом захваћених подручја. Међутим, овде је проблем много крупнији, јер је очигледно да се не ради о људима који беже од рата, већ о војно способним мушкарцима за које сада знамо да поседују и ватрено оружје.

Инфослужба Двери

 

*Извор фотографије: МУП Србије
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: