Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Панчево: Туре и за панчевачке превознике!

Иако у Панчеву постоји доста превозничких фирми са шлеперима, који испуњавају све услове за превоз робе у земље Европске уније, ниједан шлепер са панчевачким таблицама не вози робу из Северне зоне, иако је зона на територији Града Панчева. 

      Иако у Панчеву живи много квалификованих возача шлепера, ниједан возач из Панчева не вози шлепер са робом из Северне зоне у земље ЕУ.

Из панчевачке Северне зоне сада робу превозе фирме са територија других градова, које су блиске актуелном режиму, и само захваљујући тој чињеници имају монопол на превоз и остварују огромне профите. У исто време, панчевачке превозничке фирме морају да се задовоље турама које су доста мање плаћене, а возачи из Панчева на тим турама зарађују много мање новца од оних возача који возе туре из панчевачке Северне зоне. Нејасно је зашто градска власт ништа није урадила да помогне панчевачким превозницима, како би и они сарађивали са фабрикама Северне зоне.

Ми из Градског одбора Двери тражимо да почну да раде на томе, с обзиром на то да је у питању неколико стотина тура месечно. Сматрамо да би било логично да управо превозници из Панчева добију највећи број тура.

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: