Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Подршка доласку Срба са КиМ и протесту испред Председништва на Сретење

Српски покрет Двери подржава организовани долазак Срба са Косова и Метохије на Сретење у Београд и одржавање протеста испред Председништва у 18 часова. 

    Веома је важно да се у српској престоници чује глас храбрих и слободних грађана Србије са КиМ који нису део режимске Српске листе и не чине део сепаратистичке владе Аљбина Куртија у Приштини. Осећамо патриотску дужност да их подржимо приликом њиховог доласка у Београд и протеста испред Председништва.

Као што Вучић није Србија — тако ни Српска листа на КиМ не представља читав српски народ који живи у јужној српској покрајини. Време је да се чује глас оних који су на својој кожи осетили последице власти СНС у последњих 10 година, противуставног Бриселског споразума, непрестаног повлачења државе Србије са КиМ и препуштања институција сепаратистима у Приштини. Ово је истовремено и порука председнику Републике да, без обзира каквим новим западним ултиматумима био изложен, не сме да потпише француско-немачки споразум који подразумева да се Србија не противи уласку лажне државе Косово у међународне организације и друге облике признања косовске независности.

Позивамо присталице Српског покрета Двери и све друге патриотски оријентисане Београђане да достојно дочекамо нашу браћу и сестре који долазе са КиМ и пружимо им подршку у њиховим оправданим захтевима да остану да живе у држави Србији а не да — по француско-немачком споразуму — постану дијаспора у независном Косову.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: