Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Подршка идеји интелектуалаца за шири Патриотски блок

Главни одбор Српског покрета Двери подржао је предлог групе истакнутих српских интелектуалаца, сабраних око Покрета за Косово и Метохију на челу са проф. др Милошем Ковићем, да дође до стварања јединствене опозиционе патриотске изборне листе.

Управо смо то имали на уму када смо формирали Патриотски блок и стојимо на располагању за договор о његовом даљем проширењу са свима који су на референдуму били против промене Устава и који су за очување КиМ у саставу Србије. Главни одбор је констатовао да би Бошко Обрадовић био одговарајући заједнички кандидат једног таквог родољубивог блока, као најбољи народни посланик у прошлом сазиву Народне скупштине, доказани опозиционар овој власти и национални лидер који више од две деценије неодступно стоји у одбрани националних и државних интереса. Бошко Обрадовић је показао и спремност да повуче своју већ истакнуту председничку кандидатуру за рачун заједничког кандидата ширег опозиционог блока око кога би се сви сложили, што такође говори о његовим моралним квалитетима.

Између два блока, садашње и бивше власти, потребан је и трећи – Патриотски блок и остајемо посвећени овој идеји уједињења патриота, како би сваки патриотски глас био сачуван. Апелујемо на све да се придруже овој идеји групе српских интелектуалаца чију добру вољу и намеру посебно истичемо и захваљујемо им се на том ангажману.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: