Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Подршка протесту привредника

Српски покрет Двери подржава протест привредника најављен за 30. март. Погрешна пореска политика, бројни намети али и сулуда политика субвенционисања прљавих страних технологија и инвеститора довела је до потпуног краха домаће привреде.

    Подсећамо да 93% укупних субвенција одлази страним инвеститорима, да су најплодније оранице у Војводини дате Арапима, а да држава новац за њихове субвенције отима управо од домаће привреде и пољопривреде. Субвенције за пољопривреду су на историјском минимуму и док Вучић увози млеко у праху, домаћи произвођачи просипају свеже млеко прве класе.

Колико СНС не поштује домаћег привредника сведочи чињеница да странцима даје и до 150.000 евра по радном месту са минималном зарадом где се толерише робовски рад, а инспекцијама и државним органима стране фирме су забрањене зоне. Само у једној фабрици немачког инвеститора отпуштено је 120 мајки и трудница.

Намети се не заустављају, расту све цене које утичу на крајњи производи, уведена је нелојална страна конкуренција и нове фискалне касе што ће бити коначан ударац за најсиромашније слојеве нашег становништва.

Приоритет Српског покрета Двери је управо домаћа привреда и програм умањења намета за почетнике у бизнису, за отварање нових радних места, за фриленсере и ИТ сектор. Унутар наших мера посебну смо пажњу посветили исправљању неправде према мајкама предузетницама, потом заштити мајчинства и мерама које ће помоћи усклађивању каријере и родитељства.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Немања Јовановић/Нова.рс

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: