Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Подршка скупу солидарности са Србима на КиМ у петак у Београду

Српски покрет Двери пружа пуну подршку народном скупу за одбрану Косова и Метохије који ће се одржати у петак у 18 часова испред Председништва Србије у Београду.

   Позивамо све патриотске парламентарне и ванпарламентарне политичке странке, родољубива удружења и грађане да се одазовемо овом скупу који, пре свега, треба да покаже солидарност са Србима на Косову и Метохији, како северно тако и јужно од Ибра. Време је да ујединимо патриотске снаге у одбрани и очувању КиМ у саставу Србије, јер су притисци са Запада да се призна лажна држава Косово свакога дана све већи. Косово и Метохија никада неће бити независна држава док то неко у Београду не прихвати да потпише.

Зато је најважније да нико од српских политичара то себи не дозволи под било каквим уценама и претњама. Не можемо се одрећи дела наше државне територије и своје Свете Земље — Косова и Метохије. Као што тражимо посебну седницу Народне скупштине на ову тему, тако се морамо окупити и на улици и ванпарламентарним путем показати да нам је свима стало стало до Косова и Метохије.

Само јединствени можемо успети и зато је данас императив уједињење свих српских патриота у један национални фронт за одбрану и очување КиМ у саставу Србије.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: