Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Подршка скупу солидарности са Србима на КиМ у петак у Београду

Српски покрет Двери пружа пуну подршку народном скупу за одбрану Косова и Метохије који ће се одржати у петак у 18 часова испред Председништва Србије у Београду.

   Позивамо све патриотске парламентарне и ванпарламентарне политичке странке, родољубива удружења и грађане да се одазовемо овом скупу који, пре свега, треба да покаже солидарност са Србима на Косову и Метохији, како северно тако и јужно од Ибра. Време је да ујединимо патриотске снаге у одбрани и очувању КиМ у саставу Србије, јер су притисци са Запада да се призна лажна држава Косово свакога дана све већи. Косово и Метохија никада неће бити независна држава док то неко у Београду не прихвати да потпише.

Зато је најважније да нико од српских политичара то себи не дозволи под било каквим уценама и претњама. Не можемо се одрећи дела наше државне територије и своје Свете Земље — Косова и Метохије. Као што тражимо посебну седницу Народне скупштине на ову тему, тако се морамо окупити и на улици и ванпарламентарним путем показати да нам је свима стало стало до Косова и Метохије.

Само јединствени можемо успети и зато је данас императив уједињење свих српских патриота у један национални фронт за одбрану и очување КиМ у саставу Србије.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: