Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Подржавамо сутрашњи протест против гласања представника Србије против Русије у УН

Српски покрет Двери подржава протест против гласања представника Србије против Русије у УН који ће се одржати у петак, 15. априла у 19 часова испред споменика Цару Николају у Београду.

    Позивамо чланове и присталице Двери, као и друге патриотске странке, удружења, угледне јавне личности и грађане да се сви заједно одазовемо на ову манифестацију подршке Русији — без икаквих страначких обележја и са слоганом Срби и Руси — браћа заувек.

Време је да оставимо по страни све наше политичке разлике и покажемо јединство у одбрани српских националних и државних интереса, а један од њих је свакако и неувођење санкција Русији јер је Русија гарант очувања КиМ у саставу Србије и опстанка Републике Српске. Представници актуелне власти су не само увели санкције Белорусији већ и три пута гласали у УН против Русије, стајући тако на страну НАТО пакта. Време је да им поручимо да то није учињено у наше име, да се томе противимо и да Србија никада не сме да буде на страни против Русије.

Овакве штетне одлуке Вучићеве власти нису уперене само против Русије већ и против Србије и наших интереса. Зато је сутра прави тренутак када треба показати актуелној власти да им ова промена спољно-политичке оријентације неће проћи.

Инфослужба Двери

Извор насловне фото: anti.media
Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: