Двери: Подржавамо сутрашњи протест против гласања представника Србије против Русије у УН

Српски покрет Двери подржава протест против гласања представника Србије против Русије у УН који ће се одржати у петак, 15. априла у 19 часова испред споменика Цару Николају у Београду.

Позивамо чланове и присталице Двери, као и друге патриотске странке, удружења, угледне јавне личности и грађане да се сви заједно одазовемо на ову манифестацију подршке Русији — без икаквих страначких обележја и са слоганом Срби и Руси — браћа заувек.

Време је да оставимо по страни све наше политичке разлике и покажемо јединство у одбрани српских националних и државних интереса, а један од њих је свакако и неувођење санкција Русији јер је Русија гарант очувања КиМ у саставу Србије и опстанка Републике Српске. Представници актуелне власти су не само увели санкције Белорусији већ и три пута гласали у УН против Русије, стајући тако на страну НАТО пакта. Време је да им поручимо да то није учињено у наше име, да се томе противимо и да Србија никада не сме да буде на страни против Русије.

Овакве штетне одлуке Вучићеве власти нису уперене само против Русије већ и против Србије и наших интереса. Зато је сутра прави тренутак када треба показати актуелној власти да им ова промена спољно-политичке оријентације неће проћи.

Инфослужба Двери

Извор насловне фото: anti.media