Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Поновно именовање Ане Брнабић за премијера је наставак суноврата државе

Оно на шта је Српски покрет Двери упозоравао – догодило се. Поновним именовањем Ане Брнабић на место председника Владе Србије очигледна је намера Александра Вучића да задржи континуитет претходне власти, односно да се у Србији ништа не мења.

    То значи наставак криминалних и коруптивних афера у врху власти, даље уништавање јавних предузећа као што је то већ учињено са ЕПС-ом, Телекомом и РГЗ-ом, све мање државе Србије на Косову и Метохији, а све више намештених тендера за рођачке и партијске фирме блиске врху власти, као и промоцију хомосексуализма на највишем државном нивоу премијера који крши домаће законе који не дозвољавају хомосексуалне бракове и усвајање деце од стране ових лажних и противприродних бракова.

Као што јавно кажемо да је отказивање Европрајда исправна одлука председника Србије, тако тврдимо да је реизбор Ане Брнабић за премијера наставак катастрофалне кадровске политике лидера СНС-а која Србију води у пропаст. Нестручни и неспособни кадрови СНС-а са купљеним дипломама, плагираним докторатима, огрезли у криминал и корупцију, упропастили су државу и у мирнодопском времену, а шта нас тек чека са њима на челу државе у времену кризе и свих других изазова који долазе на јесен и зиму. Председник Србије је приликом давања мандата за формирање нове Владе Србије требало да се руководи управо супротним: да нико ко је до сада водио државу не сме бити на њеном челу и да нам је потребна влада стручњака, а не партијских намештеника.

Са Аном Брнабић по трећи пут на функцији председника Владе наша држава не може очекивати било какав бољитак, већ управо супротно – наставак урушавања свих државних институција и све лошији животни стандард грађана. Из тог разлога Српски покрет Двери неће подржати Ану Брнабић, већ ћемо се борити да нова Влада потраје што краће како би се што пре зауставио суноврат државе и почеле системске политичке промене после више од 30 година владавине истих.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: N1/Screenshot
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: