Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Поскупљење струје је последица криминалног управљања државом од стране СНС

Министарка рударства и енергетике у техничком мандату Зорана Михајловић, најављује поскупљење струје због, како је навела, „катастрофалног управљања у ЕПС-у“. Подсећамо да ЕПС-ом руководе напредњачки кадрови, односно кадрови странке чији је високи функционер управо Зорана Михајловић, а све под патронатом њиховог председника Александра Вучића.

    Уместо да је извозила струју, као што је то одувек чинила, и тако додатно пунила буџет, држава Србија је ове године увезла струје у вредности од 530,7 милиона евра. То је резултат бахатости, неспособности, криминала и корупције у врху напредњачке власти и одговорност за то морају сносити сви – од Милорада Грчића преко Зоране Михајловић до Александра Вучића. Сада ће за такав њихов (не)рад последице сносити грађани Србије, који ће плаћати већу цену струје, док за катастрофално стање у ЕПС-у очигледно нико неће бити крив. Милорад Грчић је смењен са места директора ЕПС и као утешну награду је добију функцију помоћника председника општине Обреновац. Зорана Михајловић је и даље министар. А да је Србија иоле озбиљна правна држава, обоје би били кривично процесуирани.

Додатно забрињава чињеница да ће струја поскупети и за привреду. То ће довести до још већег поскупљења свих производа, посебно животних намирница, што ће додатно осиромашити грађане Србије. Зато, захтевамо да се цена струје замрзне, а да губитке ЕПС-а плате неспособни кадрови Српске напредне странке.

Српски покрет Двери гарантује грађанима Србије да ће одговарити сви који су уништили Србију криминалом и корупцијом и да у томе неће бити повлашћених.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: