Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Поводом новог обрта у кафкијанском процесу против др Владимира Димитријевића

Кафкијански процес др Владимиру Димитријевићу, угледном српском интелектуалцу, борцу за истинска људска права и слободе и принципијелном опозиционару сваке власти која свој народ доводи у опасност духовног и биолошког нестанка, нестраначком вршиоцу дужности председника Политичког савета Двери и сараднику нашег покрета од 1999. године, наставља се.

     Не улазећи у правну анализу одлуке Апелационог суда у Београду, јер би то значило мешање у оно за шта, као политичка организација, нисмо надлежни, ми указујемо на чињеницу прогона све већег броја јавних делатника који се не слажу за НАТО идеологијом политичког хомосексуализма. Већ је смишљен и модел прогона: они се прво нађу на удару Повереника за заштиту равноправности као „дискриминатори“, а затим их НВО у служби глобократије развлачи по судовима, настојећи да застраши оне који слободно мисле.

Као политичка организација породичних људи, дижемо свој глас у одбрану права да се истина о природној породици чује у нашем друштву и држави, јер је јасно да у земљи у којој годишње умре од 40 до 50 хиљада људи више него што и се роди нема будућности са противпородичним џендер тоталитаризмом на власти. Будно ћемо пратити сваког ко се нађе на удару овог тоталитаризма, а уваженом др Владимиру Димитријевићу пружамо подршку у његовој борби за истинска људска права и слободе.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: