Двери: Поводом новог обрта у кафкијанском процесу против др Владимира Димитријевића

Кафкијански процес др Владимиру Димитријевићу, угледном српском интелектуалцу, борцу за истинска људска права и слободе и принципијелном опозиционару сваке власти која свој народ доводи у опасност духовног и биолошког нестанка, нестраначком вршиоцу дужности председника Политичког савета Двери и сараднику нашег покрета од 1999. године, наставља се.

Не улазећи у правну анализу одлуке Апелационог суда у Београду, јер би то значило мешање у оно за шта, као политичка организација, нисмо надлежни, ми указујемо на чињеницу прогона све већег броја јавних делатника који се не слажу за НАТО идеологијом политичког хомосексуализма. Већ је смишљен и модел прогона: они се прво нађу на удару Повереника за заштиту равноправности као „дискриминатори“, а затим их НВО у служби глобократије развлачи по судовима, настојећи да застраши оне који слободно мисле.

Као политичка организација породичних људи, дижемо свој глас у одбрану права да се истина о природној породици чује у нашем друштву и држави, јер је јасно да у земљи у којој годишње умре од 40 до 50 хиљада људи више него што и се роди нема будућности са противпородичним џендер тоталитаризмом на власти. Будно ћемо пратити сваког ко се нађе на удару овог тоталитаризма, а уваженом др Владимиру Димитријевићу пружамо подршку у његовој борби за истинска људска права и слободе.

Инфослужба Двери