Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Поздрављамо одлуку државе да откаже Европрајд 2022. у Београду

Српски покрет Двери поздравља одлуку председника Србије да најављени Европрајд у Београду у септембру буде отказан.

     Држава је донела исправну одлуку да откаже гаранције за одржавање ове манифестације у српској престоници. Од највеће је важности да свака власт, и садашња и будућа, поштује вољу већине грађана Србије и не доводи у питање јавни морал и традиционалне вредности на којима вековима почива ово друштво и држава. Надамо се да је ова одлука дефинитивна и да је држава неће мењати нити ће надлежни државни органи дозволити да се ова забрањена манифестација на било који начин одржи.

Позивамо организаторе сутрашње најављене велике народне литије у Београду да ова манифестација у сваком случају буде одржана, и то у форми породичне шетње јер треба да наставимо да славимо живот, рађање, родитељство, децу и породицу.

Српски покрет Двери ће наставити да упозорава јавност на све даље покушаје наметања агресивне и тоталитарне идеологије хомосексуализма и трансродности које се на различите начине намећу нашој деци и јавности. Први следећи корак наше посланичке групе биће предлог Закона о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: