Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Поздрављамо одлуку државе да откаже Европрајд 2022. у Београду

Српски покрет Двери поздравља одлуку председника Србије да најављени Европрајд у Београду у септембру буде отказан.

     Држава је донела исправну одлуку да откаже гаранције за одржавање ове манифестације у српској престоници. Од највеће је важности да свака власт, и садашња и будућа, поштује вољу већине грађана Србије и не доводи у питање јавни морал и традиционалне вредности на којима вековима почива ово друштво и држава. Надамо се да је ова одлука дефинитивна и да је држава неће мењати нити ће надлежни државни органи дозволити да се ова забрањена манифестација на било који начин одржи.

Позивамо организаторе сутрашње најављене велике народне литије у Београду да ова манифестација у сваком случају буде одржана, и то у форми породичне шетње јер треба да наставимо да славимо живот, рађање, родитељство, децу и породицу.

Српски покрет Двери ће наставити да упозорава јавност на све даље покушаје наметања агресивне и тоталитарне идеологије хомосексуализма и трансродности које се на различите начине намећу нашој деци и јавности. Први следећи корак наше посланичке групе биће предлог Закона о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: