Двери: Преко 50.000 људи на Литији за спас Србије

Синоћ је у Београду одржана величанствена народна литија у организацији удружења Уједињени за традицију и породицу, уз подршку великог броја свештеника, монаха и породица које су дошле из читаве Србије.

Пробудила се и устала она тиха већина грађана Србије која представља православну, породичну и родољубиву Србију која више не жели да ћути и трпи понижавање и наметање идеологије стране нашој вери и традицији. Преко 50.000 људи који су прошетали централним београдским улицама, уз потпуни мук великих медија о овом догађају, најбоље говоре да су породични људи спремни да стану у одбрану породичних и традиционалних вредности упркос власти и медијима који су на другој страни. Ово је била огромна породична шетња против организације Европрајда у Београду и наметања идеологије хомосексуализма малолетним лицима, али и протест подршке очувању Косова и Метохије у саставу Србије и подршке Русији. Синоћна Литија за спас Србије представља упозорење властима да под притиском из ЕУ не дозволе било какво одржавање параде срама у Београду, као и да се не играју са Косовом и Метохијом и Русијом.

На литији је учествовало комплетно Председништво Српског покрета Двери на челу са председником Бошком Обрадовићем. Посебно се захваљујемо владики банатском г. Никанору који је синоћ био са верним народом, као и проф. др Бранимиру Несторовићу и осталим саборцима из Патриотског блока са којима смо заједно у овом фронту за одбрану породице и традиције. Наша борба се наставља јер је очито да промотери агресивне и тоталитарне идеологије хомосексуализма и трансродности неће стати већ покушавају да уз помоћ бриселских комесара наметну одржавање Европрајда као још једну од уцена из ЕУ поред признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији. Уколико се настави такав притисак на нашу државу најбољи одговор ће бити нова народна литија која је већ заказана за недељу, 11. септембар када се очекује преко 100.000 људи на највећем протесту у последњих 20 година у Београду.

Инфослужба Двери