Српски Покрет Двери - Лого

Двери присуствовале обележавању Дана победе у више градова у Србији

У више градова Србије, данас 9. маја, организовани су маршеви у част победе над нацизмом и фашизмом у Другом светском рату. Прославу Дана победе организовао је Бесмртни пук, а представници Српског покрета Двери присуствовали су данашњим догађајима.

     У Београду, делегацију Двери предводили су потпредседници мр Иван Костић и Радмила Васић. Ивану Костићу је припала та част да, заједно са амбасадором Руске федерације Александар Боцан-Харченком, у првом реду носи транспарент поводом Дана победе. У Нишу су потпредседник Двери проф. др Тамара Миленковић Керковић и Интернационални секретар Двери др Андреј Митић положили венац, у Новом Саду је делегацију Двери предводила чланица Председништва Двери и председник ПО Двери у Војводини Ивана Стојановић, док је у Аранђеловцу Двери представљао шеф Информативне службе Миодраг Прековић.

Српски и руски народ су увек били на страни истине и правде, изашли су као победници у Другом светском рату и никада нећемо дозволити умањивање доприноса Русије у борби против нацизма.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: