Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Прво уједињење деснице па разговори о једној или две изборне колоне опозиције у Београду

Српски покрет Двери подржава напоре колега из опозиције да се најпре обезбеде фер и слободни избори, па тек онда приступи поновљеном гласању у главном граду. 

     Јасно је да је досадашња власт оличена у СНС два пута изгубила локалне изборе у престоници и да покушава да на силу остане на власти уз помоћ различитих изборних манипулација. Сва опозиција треба да се уједини у борби против фиктивних бирача и других противзаконитих покушаја СНС да задржи власт упркос томе што је већина Београђана против тога.

Одсуство обједињавања политичких опција патриотске опозиције у један блок много нас је све коштало на прошлим републичким изборима. Сада више нема препрека за уједињење деснице и томе треба прво приступити. 

Српска коалиција НАДА, која је постигла најбољи изборни резултат на десном спектру, сада је на потезу да покрене ово уједињење за које нема изговора да до њега не дође, јер нити један опозициони глас у Београду не сме остати испод цензуса. То је услов за дефинитивну победу над СНС у престоници.

Када најпре дође до уједињења деснице за београдске изборе треба размотрити да ли је боље изаћи на те изборе у једној или две опозиционе колоне, али без обзира на ту одлуку биће сачуван сваки опозициони глас и напредњачка власт ће коначно пасти. А након смене власти у Београду следе локални избори широм Србије где ће потом напредњачка власт пасти и у многим другим градовима као што су Нови Сад, Ниш, Чачак, Ваљево или бројне београдске општине.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Н1/Марина Пупавац 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: