Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Режим и пре почетка гласања покушао да покраде референдум

Већ на почетку референдумског гласања о промени Устава, владајући режим је покушао да покраде референдум, спречавајући чланове референдумских одбора из редова опозиције да приступе бирачким местима под изговором да нису на списку. Тек када се опозициони чланови побуне и инсистирају да буду присутни, напрасно се пронађу решења.

    Поред тога, приметна је и паника у редовима режимског СНС, јер је излазност на референдуму од јутрос изузетно мала и то је показатељ да ће Вучићев режим изгубити. Не би нас изненадило да напредњачки одреди сада почну са тортуром грађана како би изашли на референдум и потврдили уставне промене. У прилог томе говори и чињеница да се на КиМ не одржава гласање, али да се чланови СНС и они који су уцењени послом спроводе на гласање у Врање, Нови Пазар, Рашку и Куршумлију.

Из свих ових разлога, позивамо грађане да се свему томе супроставе и заокруже НЕ, јер је разлога за то много, од тога да су уставне промене само диктат из Брисела до тога да се Србима на КиМ забрањује да гласају у местима у којима живе, а Вучићева листа и даље седи у сепаратистичкој влади у Приштини.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: