Српски Покрет Двери - Лого
Search

ДВЕРИ СА КИМ: Овде нам је потребна заштита наше војске, а не да идете на НАТО вежбе

У светлу последњих дешавања на простору Косова и Метохије, посебно на северу Косова и Метохије, и поводом најављене НАТО војне вежбе на простору остатка Србије под називом „Платинасти вук 23”, питамо Војску Србије да ли је њен пречи задатак заштита угроженог српског народа на Косову и Метохији или заједничке војне вежбе са НАТО војскама? 

      Да ли смо сви ми још увек у души Срби и потомци славних предака, почев од Немањића, Цара Лазара и свих Косметских јунака до славних војвода Степе, Бојовића, Мишића, Путника, ђенерала Драже па до јунака наших дана Лазаревића, Делића и осталих?

Да ли нас боле жртве јунака са Кошара, Паштрика и осталих косметских бојишта? Да ли у сваком од нас још увек тече косметска крв? Хоћете ли и ви попут актуелног режима дозволити себи да и даље мирно посматрате страдање и понижавање своје браће и косметске нејачи? Хоћете ли себи дозволити и то понижење да Видовдан прославите у рову са онима који вам на Космету затиру Србију, српски род и српску колевку? Са онима са којима сте се 1999. године 78 дана гледали преко нишана? Са онима који су 2004. године мирно посматрали паљење и рушење наших светиња на КиМ?

Кумимо вас и молимо, не пристајте на ту врсту понижења. Сложно као један, реците НЕ понижењу вашег војничког и људског достојанства и части. Прославите Видовдан са нама на Газиместану а не са НАТО у Бујановцу.

Покрајинска организација Српског покрета Двери на Косову и Метохији 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: