Српски Покрет Двери - Лого

ДВЕРИ СА КИМ: Овде нам је потребна заштита наше војске, а не да идете на НАТО вежбе

У светлу последњих дешавања на простору Косова и Метохије, посебно на северу Косова и Метохије, и поводом најављене НАТО војне вежбе на простору остатка Србије под називом „Платинасти вук 23”, питамо Војску Србије да ли је њен пречи задатак заштита угроженог српског народа на Косову и Метохији или заједничке војне вежбе са НАТО војскама? 

      Да ли смо сви ми још увек у души Срби и потомци славних предака, почев од Немањића, Цара Лазара и свих Косметских јунака до славних војвода Степе, Бојовића, Мишића, Путника, ђенерала Драже па до јунака наших дана Лазаревића, Делића и осталих?

Да ли нас боле жртве јунака са Кошара, Паштрика и осталих косметских бојишта? Да ли у сваком од нас још увек тече косметска крв? Хоћете ли и ви попут актуелног режима дозволити себи да и даље мирно посматрате страдање и понижавање своје браће и косметске нејачи? Хоћете ли себи дозволити и то понижење да Видовдан прославите у рову са онима који вам на Космету затиру Србију, српски род и српску колевку? Са онима са којима сте се 1999. године 78 дана гледали преко нишана? Са онима који су 2004. године мирно посматрали паљење и рушење наших светиња на КиМ?

Кумимо вас и молимо, не пристајте на ту врсту понижења. Сложно као један, реците НЕ понижењу вашег војничког и људског достојанства и части. Прославите Видовдан са нама на Газиместану а не са НАТО у Бујановцу.

Покрајинска организација Српског покрета Двери на Косову и Метохији 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: