Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Сада је и званично – наставак погубног пута у ЕУ значи признање лажне државе Косово

На јучерашњој седници Европског парламента усвојена је Резолуција о Србији у којој се по први пут, у неком од званичних докумената Европске уније, помиње међусобно признање Србије и лажне државе Косово.

     Српски покрет Двери захтева хитну посебну седницу новог сазива Народне скупштине на којој би се расправљало о јучерашњој резолуцији Европског парламента. Наш предлог ће бити да Скупштина Србије посебном резолуцијом одбаци уцене око признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији. Иако је и до сада било познато да ће спровођење ове две уцене које долазе из ЕУ бити услов за наставак тзв. европског пута, сада смо само добили и званично обавештење онога о чему Двери говоре већ дуже време, а то је да на том путу стоје само условљавања, без икаквог партнерског односа.

Време је и да на српској политичкој сцени коначно отворимо карте: свако ко је од данас за улазак Србије у ЕУ треба да зна да је тиме за признање лажне државе Косово и увођење санкција Русији, а у следећој уцени из ЕУ можемо да очекујемо и захтев за укидање Републике Српске и улазак у НАТО. Зато, сви који смо против – ујединимо се!

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: