Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Сада је и званично – наставак погубног пута у ЕУ значи признање лажне државе Косово

На јучерашњој седници Европског парламента усвојена је Резолуција о Србији у којој се по први пут, у неком од званичних докумената Европске уније, помиње међусобно признање Србије и лажне државе Косово.

     Српски покрет Двери захтева хитну посебну седницу новог сазива Народне скупштине на којој би се расправљало о јучерашњој резолуцији Европског парламента. Наш предлог ће бити да Скупштина Србије посебном резолуцијом одбаци уцене око признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији. Иако је и до сада било познато да ће спровођење ове две уцене које долазе из ЕУ бити услов за наставак тзв. европског пута, сада смо само добили и званично обавештење онога о чему Двери говоре већ дуже време, а то је да на том путу стоје само условљавања, без икаквог партнерског односа.

Време је и да на српској политичкој сцени коначно отворимо карте: свако ко је од данас за улазак Србије у ЕУ треба да зна да је тиме за признање лажне државе Косово и увођење санкција Русији, а у следећој уцени из ЕУ можемо да очекујемо и захтев за укидање Републике Српске и улазак у НАТО. Зато, сви који смо против – ујединимо се!

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: