Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Скандалозно је да се Вучић хвали појефтињењем хране најнижег квалитета

Подржавамо захтев министарке здравља Данице Грујичић да се побољша исхрана ученика и да се хитно уведу здрави и бесплатни оброци у све школе. Тако неће бити битно где су продавнице брзе хране, али остаје јој да се заиста побрине за коцкарнице и око 300.000 зависника од коцке са укупно једним диспанзером за зависнике од коцке. 

    Даље, обавештавамо министарку да је према анкетама 30% деце имало додира са дрогама управо у и око школа док је на стражи цела гарда полицајаца ангажована новцем грађана ради безбедности деце.

Скрећемо министарки пажњу на највећи проблем нашег друштва који је у њеном ресору, а то је председник Александар Вучић који је са вербалног прешао и на стварно тровање грађана и на специјални мени за угрожене грађане ставио паризер, тестине и сок по ценама које јасно говоре да се ради о индустријским отровима и отпаду, а не говоримо о квалитету исхране као предуслову здравља и превенције. 

За трпезу грађана председник је припремио паризер по цени од 250 динара, иако је просечна цена килограма меса 500 динара. Нитрати, емулгатори и мало месног отпада предлог су председника за излазак из гладне године, а што представља отров у пластичним омоту. 

Сви знамо да председник највише воли пуњене лигње чија је цена око 2000 динара за килограм, једе прве трешње и пије најбоља вина, па девиза “ако немате за хлеб, једите паризер” неће лако проћи.

Тај исти или сличан паризер служи се и породиљама и пацијентима у болницама док његови министри и директори јавних предузећа немилице троше стотине милиона на репрезентацију.

Двадесет хиљада динара које је председник наменио пензионерима отеће новим акцизама од њихове деце, а очигледно је да ће и праунучад враћати дугове и промошаје ове бахате власти.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Јутјуб/Принтскрин 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: