Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Скандалозно је да се Вучић хвали појефтињењем хране најнижег квалитета

Подржавамо захтев министарке здравља Данице Грујичић да се побољша исхрана ученика и да се хитно уведу здрави и бесплатни оброци у све школе. Тако неће бити битно где су продавнице брзе хране, али остаје јој да се заиста побрине за коцкарнице и око 300.000 зависника од коцке са укупно једним диспанзером за зависнике од коцке. 

    Даље, обавештавамо министарку да је према анкетама 30% деце имало додира са дрогама управо у и око школа док је на стражи цела гарда полицајаца ангажована новцем грађана ради безбедности деце.

Скрећемо министарки пажњу на највећи проблем нашег друштва који је у њеном ресору, а то је председник Александар Вучић који је са вербалног прешао и на стварно тровање грађана и на специјални мени за угрожене грађане ставио паризер, тестине и сок по ценама које јасно говоре да се ради о индустријским отровима и отпаду, а не говоримо о квалитету исхране као предуслову здравља и превенције. 

За трпезу грађана председник је припремио паризер по цени од 250 динара, иако је просечна цена килограма меса 500 динара. Нитрати, емулгатори и мало месног отпада предлог су председника за излазак из гладне године, а што представља отров у пластичним омоту. 

Сви знамо да председник највише воли пуњене лигње чија је цена око 2000 динара за килограм, једе прве трешње и пије најбоља вина, па девиза “ако немате за хлеб, једите паризер” неће лако проћи.

Тај исти или сличан паризер служи се и породиљама и пацијентима у болницама док његови министри и директори јавних предузећа немилице троше стотине милиона на репрезентацију.

Двадесет хиљада динара које је председник наменио пензионерима отеће новим акцизама од њихове деце, а очигледно је да ће и праунучад враћати дугове и промошаје ове бахате власти.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Јутјуб/Принтскрин 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: