Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Склонити геј цртани филм из биоскопских пројекција

Годинама уназад говоримо да циљ пропаганде агресивне идеологије хомосексуализма није борба за људска права, већ улазак у све институције, а нарочито је опасна та пропаганда усмерена ка деци. О томе сведочи најновији „Дизнијев“ цртани филм под називом „Чудесни свет“, намењен најмлађој популацији, а чији главни јунак је геј особа у тинејџерском добу.

   Схвативши да се ради покушају наметања ове агресивне идеологије деци, родитељи масовно напуштају биоскопске сале широм Србије већ након десет минута пројекције овог цртаног филма и тиме шаљу јасну поруку – СТОП агресивној идеологији хомосексуализма! Српски покрет Двери поздравља одлуку Културног центра из Новог Пазара да се забрани емитовање цртаног филма „Чудесни свет“ у њиховом биоскопу и позивамо биоскопе у целој Србије да донесу идентичну одлуку.

Након покушаја наметања идеологије хомосексуализма и трансродности кроз уџбенике очигледно је да се она деци покушава наметнути и кроз многе друге сегменте, а посебно је скандалозно да се то ради кроз цртани филм, намењен најмлађима. Као што су из уџбенике биологије склоњене спорне лекције, захтевамо и да се спорни цртани филм повуче из биоскопских пројекција у читавој Србији.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Принтскрин

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: