Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Склонити геј цртани филм из биоскопских пројекција

Годинама уназад говоримо да циљ пропаганде агресивне идеологије хомосексуализма није борба за људска права, већ улазак у све институције, а нарочито је опасна та пропаганда усмерена ка деци. О томе сведочи најновији „Дизнијев“ цртани филм под називом „Чудесни свет“, намењен најмлађој популацији, а чији главни јунак је геј особа у тинејџерском добу.

   Схвативши да се ради покушају наметања ове агресивне идеологије деци, родитељи масовно напуштају биоскопске сале широм Србије већ након десет минута пројекције овог цртаног филма и тиме шаљу јасну поруку – СТОП агресивној идеологији хомосексуализма! Српски покрет Двери поздравља одлуку Културног центра из Новог Пазара да се забрани емитовање цртаног филма „Чудесни свет“ у њиховом биоскопу и позивамо биоскопе у целој Србије да донесу идентичну одлуку.

Након покушаја наметања идеологије хомосексуализма и трансродности кроз уџбенике очигледно је да се она деци покушава наметнути и кроз многе друге сегменте, а посебно је скандалозно да се то ради кроз цртани филм, намењен најмлађима. Као што су из уџбенике биологије склоњене спорне лекције, захтевамо и да се спорни цртани филм повуче из биоскопских пројекција у читавој Србији.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Принтскрин

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: