Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Случај Ане Михаљице је последица дугогодишњег урушавања система вредности у Србији

Случај Ане Михаљице је парадоксалан пример у ком једна институција, у овом случају Центар за социјални рад у Новом Саду, не поштује одлуку друге институције, односно суда и не дозвољава мајци чак ни да види своју децу. 

      Овакве и сличне ситуације су и довеле до тога да грађани потпуно изгубе поверење у рад државних институција, што је последица дугогодишњег урушавања система вредности у Србији, а за шта највећу одговорност сноси режим СНС-а који је деградирао рад свих тих институција. У прилог томе говори чињеница да су и режимски медијски кербери, попут Информера, пласирали монструозну и лажну вест у којој су покушали да деградирају Ану Михаљицу, што показује да су она, њена деца, али и читаво друштво, жртве једног таквог стања. С тим у вези, поставља се и логично питање да ли иза овог случаја стоје политичке везе моћних појединаца и да се зато нико из државног врха није огласио, иако је због ове ситуације комплетна јавност узнемирена?

Руководство Двери, на челу са председавајућим и чланом Привремене управе мр Иваном Костићем и Сањом Вујановић, председником ГрО Двери у Новом Саду Иваном Стојановић, бившим народним послаником Радмилом Васић, као и другим члановима нашег Покрета, присуствовало је јучерашњем протесту испред Центра за социјални рад у Новом Саду. Подржавамо борбу Ане Михаљице, боримо се за повратак поверења у рад државних институција у којима има много честитих, одговорних и професионалних запослених и недопустиво је да као једина опција борбе за правду и истину остају протестни скупови испред тих истих институција. 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: