Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Специјални рат против Србије је Вулин на месту министра полиције

Министар полиције у техничком мандату, који никада није ни смео бити постављен на тако одговорно место, Александар Вулин, показује крајњу неспособност да пронађе кривце који шаљу лажне дојаве о подметнутим бомбама у школама и другим важним објектима у Београду, што већ постаје озбиљан проблем и траума за читаво друштво.

    Министар нам говори о томе да су дојаве о подметнутим бомбама послате из више европских држава и да Србија нема приступ подацима о томе ко те дојаве шаље. Министру Вулину постављамо једноставно питање: које су то државе које не желе да нам дају податке и штите оне који се баве неком врстом терористичких претњи? Ако Вулин не жели да одговори на то питање и ако није у стању да реши проблем, нека поднесе оставку на место министра полиције, које, осим верности Александру Вучићу, ничим није ни заслужио. Јасно нам је да се против Србије води специјални рат, али на кључним местима у држави у таквој једној сложеној геополитичкој и безбедносној ситуацији не би смели да седе нестручни и неспособни кадрови.

Подсећамо јавност да су дојаве о постављеним бомбама добиле школе, преко 100 њих, и да је то изазвало велике трауме код деце, родитеља и наставника. Србија мора бити сигурно место за сву њену децу, а они који нису способни или не желе да такву државу изграде, нека се повуку са најодговорнијих места у држави.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије 1: Нова.рс
*Извор фотографије 2: Влада Републике Србије
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: