Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Срби на КиМ препуштени сами себи, масовна пререгистрација возила у току

Ниједан медиј у Србији не извештава о томе шта се ових дана дешава на северу Косова, а дешава се нешто веома срамно. Препуштени сепаратистичким властима у Приштини, Срби су принуђени на пререгистрацију својих возила. 

   Наиме, на овом примеру се најбоље види дубина издаје Александра Вучића, СНС и њихових извршилаца радова тзв. „српске листе“. Ових дана Срби, препуштени сами себи и косовским властима, напуштени и остављени од своје државе на милост и немилост великоалбанским властима, масовно врше пререгистрацију својих возила са таблица КМ, на таблице RKS (“Republika e Kosoves”).

С обзиром да је Александар Вучић још једном обмануо Србе, обећавајући да то неће морати да раде и како се ништа по том питању није урадило, Срби суочени са ултиматумом Приштине да ће им након 31. марта 2023. бити одузимана возила, одлучили су се на овај очајнички корак.

Просторије Ауто-мото савеза Србије (АМСС) су затрпане возилима и захтевима за пререгистрацију. Поставља се питање, ко је АМСС-у дозволио и(ли) наложио да у име приштинских власти реализује ову нечасну работу?

После овог примера, намеће се логично питање – на каква ће све понижења Александар Вучић и СНС изложити Србе и српску државу у данима који долазе на КиМ, али и шире?

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: