Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Србија да буде пријатељ породице, а не центар промоције хомосексуализма

Данас, 15. маја, обележава се Светски дан породице. Нажалост, уместо да Србија буде пријатељ породице, Београд ће ове године бити европска престоница промоције хомосексуализма.

     Ако имамо у виду да у Србији сваке године умре 40 000 људи више него што се роди, ако званична статистика каже да више од половине породица има једно дете, 40% двоје, 6,7% троје, док у само 1,4% породица има четворо или више деце, јасно је да популациона политика и мере које се спроводе дају јако лоше резултате. Да би се то променило, Српски покрет Двери је предложио конкретне мере, од којих издвајамо: 1. Прогресивно смањење пореза на зараде приликом ступања у брак и за свако новорођено дете и смањење пореза на имовину за породице са више деце; 2. Предност прилоком запошљавања на одговарајуће стручно радно место на јавним конкурсима, једног члана породице у којој ниједан члан није запослен; 3. Дечји додатак за свако дете до навршене 18. године живота; 4. Бесплатни уџбеници и ужина за све ђаке у Србији.

Власт у Србији, нарочито у последњих десет година, уместо да ради на мерама популациона политике, она сваке године ради на промицији хомосексуалзма, а на геј парадама учествују многи државни функционери, од премијерке до министара у Влади. Српски покрет Двери има јасан став по питању ЛГБТ заједнице: они морају имати људска права и слободе које им гарантује Устав и закони и не смеју бити дискриминисани ни по једном основу. Али Двери јесу против промоције идеологије хомосексуализма и одржавања геј параде чију ћемо забрану тражити и у Народној скупштини Републике Србије.

Грађанима Србије честитамо данашњи дан, Светски дан породице!

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: