Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Српска листа се наводно бори за опстанак КиМ у саставу Србије, а регистрована по закону „Републике Косово“

Иако се већ годинама зна да тзв. Српска листа, ћерка-фирма СНС, не заступa интересе Срба на Косову и Метохији, већ искључиво личне интересе својих представника, не можемо а да не подсетимо јавност на начин њихове регистрације. 

    Наиме, да имамо посла са вишегодишњим и вишеструким кршењем Устава Србије, капитулацијом, признавањем окупације и издајом најбоље говори статут тзв. Српске листе, која је још 2017. године регистрована у Приштини по „Закону о општим изборима Републике Косово“. Постављамо логично питање: како се неко ко сматра КиМ саставним делом Србије региструје по закону „Републике Косово“? Подсећамо јавност и на то да је након регистрације, тзв. Српска листа излазила и на изборе по законима лажне државе Косово, али и била део сепаратистичких Влада у Приштини под вођством Рамуша Харадинаја и Аљбина Куртија. И не да ништа нису доприносили српској заједници на КиМ, већ су радили и раде управо супротно – застрашују Србе на КиМ, а поготово оне који не деле њихове и ставове Српске напредне странке.

Српски покрет Двери је још од 2013. године и потписивања Бриселског споразума од стране тандема Дачић-Вучић, позивао Србе да не излазе на изборе по законима лажне државе Косово и тиме не дају легитимитет тзв. косовској независности. Ми ћемо наставити да се боримо против актуелног режима, јер само његова смена може гарантовати опстанак КиМ у саставу Србије.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: