Српски Покрет Двери - Лого

Двери у Будимпешти на самиту Коалиције конзервативне политичке акције (CPAC)

Делегација Српског покрета Двери, коју су чинили председник Бошко Обрадовић и интернационални секретар др Андреј Митић, учестовала је 4. и 5. маја на великом самиту Коалиције конзервативне политичке акције (CPAC) који је ове године одржан у Будимпешти под слоганом БОГ, ОТАЏБИНА, ПОРОДИЦА. 

     На Самиту је учешће узело више хиљада конзервативних политичара, интелектуалаца и медија из Европе и читавог света. Међу говорницима били су актуелни мађарски и грузијски премијер, словачки министар за породицу, бивши чешки премијер, као и више десетина европарламентараца. Присутне су биле практично све најзначајније европске конзервативне политичке опције: ВОКС (Шпанија), Шега (Португал), Национално окупљање (Француска), Лега Салвини и Италијанска браћа (Италија), Алтернатива за Немачку (Немачка), Слободарска партија (Аустрија), Партија права и правде (Пољска), Народна партија (Швајцарска), Народна партија (Данска), Ми смо породица (Словачка), Форум за демократију (Холандија), Фламански интерес (Белгија), као и домаћин Фидес (Мађарска) и бројни други гости из конзервативних кругова САД, Израела, Мексика, Јапана, Јужне Африке… Скуп су видео-порукама поздравили председник Доналд Трамп, Стив Бенон, угледни новинар Такер Карлсон, Едуардо Болсонаро, председник Вокса Абаскал и аустријских Слободараца Кикл.

Сви учесници били су јединственог става да је потребно умрежавања свих конзервативних политичких снага у свету у одбрани националног суверенитета и идентитета, традиционалних и породичних вредности и наше деце од најразличитијих агресивних и тоталитарних лево-либералних идеологија. Посебно је наглашено залагање за мир и прекид ратних дејстава у Украјини, под слоганом ПРАВИМО ДЕЦУ, А НЕ РАТ. На самиту су се чули бројни гласови против актуелне мигрантске политике, џендер идеологије и ратних поклича који долазе из Брисела и Вашингтона.

Широм Европе већ постоје конзервативне владе: од Пољске и Мађарске до Италије и Шведске, а време успеха и утицаја конзервативних идеја тек долази. Присуство Српског покрета Двери на овом најзначајнијем конзервативном догађају године говори да су Двери већ део великих политичких промена у Европи и свету које ће ускоро доћи и у Србију.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: