Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери у Будимпешти на самиту Коалиције конзервативне политичке акције (CPAC)

Делегација Српског покрета Двери, коју су чинили председник Бошко Обрадовић и интернационални секретар др Андреј Митић, учестовала је 4. и 5. маја на великом самиту Коалиције конзервативне политичке акције (CPAC) који је ове године одржан у Будимпешти под слоганом БОГ, ОТАЏБИНА, ПОРОДИЦА. 

     На Самиту је учешће узело више хиљада конзервативних политичара, интелектуалаца и медија из Европе и читавог света. Међу говорницима били су актуелни мађарски и грузијски премијер, словачки министар за породицу, бивши чешки премијер, као и више десетина европарламентараца. Присутне су биле практично све најзначајније европске конзервативне политичке опције: ВОКС (Шпанија), Шега (Португал), Национално окупљање (Француска), Лега Салвини и Италијанска браћа (Италија), Алтернатива за Немачку (Немачка), Слободарска партија (Аустрија), Партија права и правде (Пољска), Народна партија (Швајцарска), Народна партија (Данска), Ми смо породица (Словачка), Форум за демократију (Холандија), Фламански интерес (Белгија), као и домаћин Фидес (Мађарска) и бројни други гости из конзервативних кругова САД, Израела, Мексика, Јапана, Јужне Африке… Скуп су видео-порукама поздравили председник Доналд Трамп, Стив Бенон, угледни новинар Такер Карлсон, Едуардо Болсонаро, председник Вокса Абаскал и аустријских Слободараца Кикл.

Сви учесници били су јединственог става да је потребно умрежавања свих конзервативних политичких снага у свету у одбрани националног суверенитета и идентитета, традиционалних и породичних вредности и наше деце од најразличитијих агресивних и тоталитарних лево-либералних идеологија. Посебно је наглашено залагање за мир и прекид ратних дејстава у Украјини, под слоганом ПРАВИМО ДЕЦУ, А НЕ РАТ. На самиту су се чули бројни гласови против актуелне мигрантске политике, џендер идеологије и ратних поклича који долазе из Брисела и Вашингтона.

Широм Европе већ постоје конзервативне владе: од Пољске и Мађарске до Италије и Шведске, а време успеха и утицаја конзервативних идеја тек долази. Присуство Српског покрета Двери на овом најзначајнијем конзервативном догађају године говори да су Двери већ део великих политичких промена у Европи и свету које ће ускоро доћи и у Србију.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: