Српски Покрет Двери - Лого

Двери: У одбрану СПЦ и породичне Србије

Свакога дана је све више друштвених гласова који се противе одржавању овогодишњег Европрајда у Београду у септембру. Свој глас подижу политичке и невладине организације, црквени великодостојници, јавне личности и породични људи који потписују петиције широм Србије да Европрајд буде отказан.

    Недавно је и Свети архијерски синод СПЦ затражио од председника државе „да буде посвећен заштити традиционалних норми српског друштва, посебно очувању и неговању највиших породичних вредности, као темеља на којем почива целокупна заједница”. Не само да имамо обавезу да заштитимо малолетнике од ове хомосексуалне и родне пропаганде већ смо у обавези да штитимо Устав, Закон о јавном окупљању и Закон о јавном реду и миру који се крше оваквим вређањем јавног морала и свих традионалних вредности већинске Србије.

Сразмерно томе расту и напади на СПЦ и свакога ко се усуди да проговори против ове агресивне и тоталитарне идеологије промоције хомосексулизма и трансродности нашој деци. У међувремену су се огласили и владике СПЦ Фотије и Никанор који сада трпе бројне медијске нападе јер су изразили оно што огромна већина грађана Србије мисли. Њихови критичари, таоци старе мржње према свему што је српско и хришћанско у Србији, позивају на њихов кривични прогон за вербални деликт као у комунистичка времена када су Цркву желели да затворе и забране јавно исповедање вере. Да ли то значи следећи корак на који смо упозоравали – да ће свако ко из угла своје вере и традиције говори да није нормално да дете има тату и тату бити хапшен и осуђен? Јер ова туђинска идеологија неће стати на геј паради, па чак ни ни легализацији хомосексуалних бракова и усвајању деце или наметању промене пола нашој деци као нечему напредном и савременом, већ жели да забрани свако другачије мишљење и критику.

Ко је данас у Србији за одржавање Европрајда? Исти они који су за НАТО, за увођење санкција Русији, за признање лажне државе Косово, за признање измишљеног геноцида у Сребреници, за укидање Републике Српске… То је иста окупаторска идеологија којој се морамо супротставити свуда и на сваком месту. Народ и Црква заједно против окупације Србије. Породична Србија мора да устане и одбрани породичне вредности и децу.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: