Српски Покрет Двери - Лого

Двери у посети Фламанском парламенту у Бриселу

На позив белгијске партије Фламански интерес (Vlaams Belang) и народног посланика Фламанског парламента и потпредседника Комитета за спољње послове и члана парламента Бенелукса, Јохана Декмина, Српски покрет Двери, који је представљао Интернационални секретар др Андреј Митић, боравио је као гост 24. марта у Фламанском парламенту у Бриселу.

    На састанку са делегацијом странке Vlaams Belang, коју су чинили посланици Јохан Декмин и Александар Ван Хуке, било је речи о актуелној украјинској кризи, националној суверености и будућности Европе. Полазећи од заједничких конзервативних вредности очувања вере, традиције, породице и културног наслеђа европских народа, изразена је спремност за даљу сарадњу и показано изузетно интересовање за ставове Српског покрета Двери као новог српског субјекта на конзервативној мапи Европе.

 

Др Митић је имао изузетну част да присуствује као гост пленарној седници Фламанског парламента, да се упозна са радом посланичке групе Vlaams Belang, који тренутно ужива 28% подршке у Белгији и спада у ред најутицајнијих европских национално-конзервативних партија и да изнесе ставове Двери у Бриселу. 

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: