Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Уместо да буде угашен, Информер покреће ТВ програм

Медијски штаб Српске напредне странке, које себе назива Регулаторним телом за електронске медије (РЕМ), донео је одлуку да предузећу „Инсајдер тим д.о.о.“, које је власник листа Информер, изда дозволу за пружање медијских услуга путем кабловске и ИПТВ мреже, што значи да Информер може да покрене кабловски ТВ програм. 

     Оваквом одлуком, РЕМ се директно подсмева стотинама хиљада грађана који протестују на улицама Београда и који траже смену комплетног руководства РЕМ-а. Иако је одавно кристално јасно да је Информер један од медијских генератора мржње у српском друштву, да је то гласило СНС-а које нема никакву другу сврху до обрачуна са свима који другачије мисле од актуелне власти и које, уз ТВ Пинк, представља симбол величања неморала, то уопште није сметало РЕМ-у да овом медијском злу да дозволу да покрене ТВ програм.

Управо због оваквих ствари, Српски покрет Двери је тражио не само оставке свих чланова РЕМ-а, већ и оставке комплетног државног руководства и изборе на свим нивоима. Црвене линије у медијској промоцији неморала, криминалаца и старлета су одавно пређене.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: