Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Уместо да буде угашен, Информер покреће ТВ програм

Медијски штаб Српске напредне странке, које себе назива Регулаторним телом за електронске медије (РЕМ), донео је одлуку да предузећу „Инсајдер тим д.о.о.“, које је власник листа Информер, изда дозволу за пружање медијских услуга путем кабловске и ИПТВ мреже, што значи да Информер може да покрене кабловски ТВ програм. 

     Оваквом одлуком, РЕМ се директно подсмева стотинама хиљада грађана који протестују на улицама Београда и који траже смену комплетног руководства РЕМ-а. Иако је одавно кристално јасно да је Информер један од медијских генератора мржње у српском друштву, да је то гласило СНС-а које нема никакву другу сврху до обрачуна са свима који другачије мисле од актуелне власти и које, уз ТВ Пинк, представља симбол величања неморала, то уопште није сметало РЕМ-у да овом медијском злу да дозволу да покрене ТВ програм.

Управо због оваквих ствари, Српски покрет Двери је тражио не само оставке свих чланова РЕМ-а, већ и оставке комплетног државног руководства и изборе на свим нивоима. Црвене линије у медијској промоцији неморала, криминалаца и старлета су одавно пређене.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: