Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Власт забрањује Национално окупљање

Од почетка изборног процеса коалиција Српског покрета Двери и Српске странке Заветници под именом Национално окупљање – државотворна снага је под невиђеном медијском цензуром и нападима. Власт се обрачунава пре свега са лидерима и носиоцима изборне листе Заветника и Двери Милицом Ђурђевић Стаменковски и Бошком Обрадовићем, и нашим заједничким кандидатом за градоначелника Београда проф. др Ратком Ристићем. Режимски медији користе бруталне лажи и увреде, рачунајући и потпуно измишљене односно лажне вести. 

       Ова медијска хајка траје без престанка од расписивања избора и за мање од месец дана имали смо 82 негативне стране и преко 300 негативних текстова против Националног окупљања, док од тренутка када је проглашена наша изборна листа пре 10 дана нисмо добили нити један позив за гостовање у емисијама на телевизијама са националном фереквенцијом. Такође, скоро све локалне и регионалне телевизије су затворене за нас, као и већина штампаних и електронских медија.

Пре тога су лидери Националног окупљања били изложени погрдним графитима и плакатима, бројни билборди са њиховим ликом су уништени широм Србије, а приватним лицима на чијем земљишту су постављени билборди је прећено. Отказано нам је више сала које смо тражили за предизборне трибине широм Србије, а сваки излазак на штанд и поделу промотивног предизборног материјала грађанима прати нека врста блокаде од стране владајуће странке, посебно у Војводини где су напредњачке фаланге најнасилније.

Јасно је да је ово једна од најтежих и најпрљавијих изборних кампања у новијој српској политичкој историји, посебно усмерена на Национално окупљање јер све више разочараних, некадашњих гласача СНС и СПС изражавају подршку нашој коалицији. Национално окупљање посебно смета јер јавност подсећа на све примере предаје и издаје националних и државних интереса од стране владајућег режима. Све ово је најбољи доказ да рејтинг Националног окупљања расте и да се упркос свим покушајима не може зауставити пад рејтинга власти.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: