Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Власт забрањује Национално окупљање

Од почетка изборног процеса коалиција Српског покрета Двери и Српске странке Заветници под именом Национално окупљање – државотворна снага је под невиђеном медијском цензуром и нападима. Власт се обрачунава пре свега са лидерима и носиоцима изборне листе Заветника и Двери Милицом Ђурђевић Стаменковски и Бошком Обрадовићем, и нашим заједничким кандидатом за градоначелника Београда проф. др Ратком Ристићем. Режимски медији користе бруталне лажи и увреде, рачунајући и потпуно измишљене односно лажне вести. 

       Ова медијска хајка траје без престанка од расписивања избора и за мање од месец дана имали смо 82 негативне стране и преко 300 негативних текстова против Националног окупљања, док од тренутка када је проглашена наша изборна листа пре 10 дана нисмо добили нити један позив за гостовање у емисијама на телевизијама са националном фереквенцијом. Такође, скоро све локалне и регионалне телевизије су затворене за нас, као и већина штампаних и електронских медија.

Пре тога су лидери Националног окупљања били изложени погрдним графитима и плакатима, бројни билборди са њиховим ликом су уништени широм Србије, а приватним лицима на чијем земљишту су постављени билборди је прећено. Отказано нам је више сала које смо тражили за предизборне трибине широм Србије, а сваки излазак на штанд и поделу промотивног предизборног материјала грађанима прати нека врста блокаде од стране владајуће странке, посебно у Војводини где су напредњачке фаланге најнасилније.

Јасно је да је ово једна од најтежих и најпрљавијих изборних кампања у новијој српској политичкој историји, посебно усмерена на Национално окупљање јер све више разочараних, некадашњих гласача СНС и СПС изражавају подршку нашој коалицији. Национално окупљање посебно смета јер јавност подсећа на све примере предаје и издаје националних и државних интереса од стране владајућег режима. Све ово је најбољи доказ да рејтинг Националног окупљања расте и да се упркос свим покушајима не може зауставити пад рејтинга власти.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: