Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Војводина: Без ангажовања Војске Србије неће се решити проблем наоружаних миграната!

По свим досадашњим апелима које су Двери упућивале, није ништа урађено. Пуцњава је у суботичким шумама постала свакодневна појава. Мигрантске организоване криминалне групе, борећи се за превласт у пребацивању миграната преко жице у Мађарску, прибегавају оружаном обрачуну. Тај обрачун је свакодневни и праћен је жестоким борбама уз употребу аутоматских пушака. Пуца се по више пута дневно на различитим локацијама. 

    Наша погранична полиција све то посматра са пристојне удаљености, не меша се у сукобе, не улази у шуму. Активност им је изгледа усмерена на то да ако дође до пуцњаве, која је као јуче 17.06.2023. била већег интензитета, да поставе контролне пунктове и наше грађане упозоравају да не могу да се крећу, јер је опасно.При томе као по обичају приведу оне мигранте које су жртве кријумчара и који се разбеже при већој пуцњави и изађу из шуме.

Мигранти-кријумчари после сукоба обично не буду ухапшени, јер имају свој правац извлачења као права и организована војска. По свим индицијама они су били професионални и добро обучени војници из земаља из којих долазе. На тако организоване кријумчарске и криминалне групе једини одговор може дати Војска Србије која примењује сличан начин реаговања у датим ситуацијама.

Све акције које је полиција и њене специјалне снаге до сада спровела биле су део политичког маркетинга министра Братислава Гашића, јер да је било другачије, не би се као јуче причало да постоје делови шума где су лоциране кријумчарске групе миграната, а у које полиција не сме да уђе!?

Овим путем тражимо да Војска Србије реагује јер је угрожена безбедност грађана Србије!

ПО Двери за Војводину 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: