Двери Војводина: Докле ће бахати напредњачки кадрови да малтретирају мирне грађане?!

Да ли је младић који је без икаквог разлога пуцао на мирне грађане у Сомбору син високог функционера Српске напредне странке? Српски покрет Двери захтева хитну декриминализацију политичке сцене у Србији и одговорност за све оне који користе власт за малтретирање грађана!

Није први пут да се представници власти бахате без икаквог обзира према грађанима, јер су уверени да за то неће сносити никакве последице само због тога што су чланови Српске напредне странке.

Недавни инцидент који се догодио у Сомбору је још један доказ у прилог томе, јер ниједан медиј не сме да објави пуни идентитет човека који је пуцао на мирне грађане који су прелазили пешачки прелаз. Да ли се скрива његов идентитет због тога што је његов отац високи функционер Српске напредне странке? Поред тога што је отац починиоца високи функционер странке, проблем је то што је управо тај човек пре 10 година осуђен за тешка дела разбојништва у Сомбору.

Поставља се питање ко из полиције штити криминалце у Сомбору и да ли ће неко из Српске напредне странке реаговати на бахаћење и криминализацију политичке сцене у Србији?

Никада до сада се није десило у политичком животу Србије да осуђени криминалци и наркодилери руководе изборним штабовима политичких организација. За протеклих 10 година Српска напредна странка је ангажовала многе осуђиване криминалце да скупљају потписе и прете људима зарад остваривања политичких циљева.

Таква пракса мора да се зауставити и да се забрани криминалацима који су осуђивани за тешка кривична дела да се баве било каквим политичким ангажманом. Србији је хитно потребна декриминализација политичке сцене и Српски покрет Двери ће све учинити да се такви људи одстране из политичког живота.

ПО Двери за Војводину

*Извор фотографије 1: Инстаграм/Принтскрин