Српски Покрет Двери - Лого

Двери Војводина: Прогон Националног окупљања и претње грађанима од стране СНС-а

Kоалиција Национално окупљање поново се нашла на мети вандализма активиста Српске напредне странке, овога пута у општини Бач. 

     Након вишегодишњег таргетирања лидера странака Двери и Заветници у режимским гласилима, те свакодневним претњама нашим активистима широм Србије, актуелна власт овога пута посегнула је за директним насиљем и уништавањем имовине која за циљ има промоцију наше коалиције.

Овај чин несумњиво показује да постојање јаке националне опције смета актуелној власти чија политика се огледа у криминнализацији српског друштва и признавању косовске независности, којој очигледно није остало ништа друго него да оваквим активностима покуша да задржи власт, а тиме и слободу. Ми ћемо овај вандализам схватити као потврду исправности наше политике. Уништавање билборда и прљава кампања коју спроводи власт неће допринети урушавању Националног окупљања, само ће га ојачати. Зато смо сигурни да ће наш народ 17. децембра поново потврдити стару мудрост да што је репресија јача, то је слобода извеснија.

ПО Двери за Војводину 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: