Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Војводина: Прогон Националног окупљања и претње грађанима од стране СНС-а

Kоалиција Национално окупљање поново се нашла на мети вандализма активиста Српске напредне странке, овога пута у општини Бач. 

     Након вишегодишњег таргетирања лидера странака Двери и Заветници у режимским гласилима, те свакодневним претњама нашим активистима широм Србије, актуелна власт овога пута посегнула је за директним насиљем и уништавањем имовине која за циљ има промоцију наше коалиције.

Овај чин несумњиво показује да постојање јаке националне опције смета актуелној власти чија политика се огледа у криминнализацији српског друштва и признавању косовске независности, којој очигледно није остало ништа друго него да оваквим активностима покуша да задржи власт, а тиме и слободу. Ми ћемо овај вандализам схватити као потврду исправности наше политике. Уништавање билборда и прљава кампања коју спроводи власт неће допринети урушавању Националног окупљања, само ће га ојачати. Зато смо сигурни да ће наш народ 17. децембра поново потврдити стару мудрост да што је репресија јача, то је слобода извеснија.

ПО Двери за Војводину 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: