Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Вучић да достави Скупштини текст француско-немачког предлога Споразума

Председник Србије је обмануо јавност када је изговорио неистину да су парламентарне политичке странке одбиле да учествују на консултацијама на којима бисмо од њега добили информације о садржини француско-немачког предлога о КиМ, као и самих разговора са западном петорком. 

    Српски покрет Двери није добио никакав званичан позив за консултације, па самим тим нисмо могли да то одбијемо. Ми смо апсолутно заинтересовани да чујемо шта се налази у том фамозном француско-немачком предлогу који нико није видео, иако смо потпуно уверени да је кључна ставка тог предлога обавеза Србије да се не противи уласку лажне државе Косово у све међународне организације, а пре свега УН. То је довољан основ да се тај предлог одбије и да се даље не воде никакви преговори на ту тему јер се ради о кршењу Устава Србије и Резолуције 12 44 СБ УН и директном угрожавању територијалног суверенитета и интегритета наше државе. Која држава света би пристала да о томе преговара, а камо ли да тако нешто потпише?

Зато позивамо председника Републике да народним посланицима пре ванредне седнице Народне скупштине достави текст овог споразума. Ако постоје информације које нису за јавност онда консултације треба одржати у Скупштини пре или у паузи најављеног скупштинског заседања.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: