Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Вучић из 2018. године признао да недељни референдум није био демократски!

Александар Вучић је по ко зна који пут дао контрадикторну изјаву у односу на његове претходне изјаве. Наиме, он је 2018. године критички коментарисао излазност од 37% на референдуму у Северној Македонији, док је у Србији, на недељни референдум изашло само 30% грађана.

     Приликом референдума у Северној Македонији, он је изјавио следеће: „Замислите мене да позовем народ на референдум и изађе 25, 35% и ја кажем “победили смо”… То је за мене немогућа ситуација“. То је рекао човек који је укинуо цензус за референдум и који жели да мења Устав са 30% изласности, а који је притом изјавио следеће: „Честитам грађанима Србије на избору уставних промена на референдуму. То је било њихово демократско опредељење“.

И поред мале излазности, Александар Вучић је морао да покраде референдум. Иако су највећи градови у Србији, попут Београда, Новог Сада и Ниша, рекли НЕ промени Устава, Вучић је изнео своје произвољне податке (који иначе у збиру дају 101,01% укупно гласалих?!) и сада Републичка изборна комисија мора да штелује оно што им је Вучић прочитао. Српски покрет Двери обећава Вучићу и његовом режиму да им ова референдумска крађа неће проћи и да ће за њу кад-тад одговарати.

Оно што је било евидентно на овом референдуму јесте огроман пад СНС-а у броју гласова што показује да грађани више не желе Вучића и његов криминални режим. Референдум је најавио њихов пад, а 3. априла је прилика за коначан одлазак режима који Србију уништава последњих 10 година.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: