Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Вучић је колонијални управник у Србији који не штити грађане сопствене државе

Јутрос је Србију дочекала непријатна вест да ће Новак Ђоковић ипак бити депортован из Аустралије. Држава Србија под колонијалним управником и слугом Запада Александром Вучићем није учинила ништа према аустралијским властима како оне не би третирале најбољег спортисту света као криминалца.

    Да је Србија озбиљна и суверена држава, истог момента када је донета одлука о протеривању Ђоковића из Аустралије, наша власт би амбасадора Аустралије у Београду прогласила персоном нон грата и био би послат назад у своју државу. Можемо само да замислимо како би реаговале Сједињене америчке државе да се на сличан начин поступало према Леброну Џејмсу или Португалија да је неко покушао да држи у притвору Кристијана Роналда.

Насупрот томе, Србија је ћутала на све што се догодило Новаку Ђоковићу, који није био ни у каквом хотелу већ у притвору, у згради опасаној бодљикавом жицом. Александар Вучић и његов режим није чак позвао ни аустралијског амбасадора на разговор, а камо ли да је оштрије реаговао.
Српски покрет Двери захтева да се амбасадор Аустралије у Београду прогласи персоном нон грата, али да заједно са њим Србију напусти и злогласни „Рио Тинто“, који је, за разлику од Новака Ђоковића, стварна претња здравој животној средини и јавном здрављу.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: