Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Вучић је колонијални управник у Србији који не штити грађане сопствене државе

Јутрос је Србију дочекала непријатна вест да ће Новак Ђоковић ипак бити депортован из Аустралије. Држава Србија под колонијалним управником и слугом Запада Александром Вучићем није учинила ништа према аустралијским властима како оне не би третирале најбољег спортисту света као криминалца.

    Да је Србија озбиљна и суверена држава, истог момента када је донета одлука о протеривању Ђоковића из Аустралије, наша власт би амбасадора Аустралије у Београду прогласила персоном нон грата и био би послат назад у своју државу. Можемо само да замислимо како би реаговале Сједињене америчке државе да се на сличан начин поступало према Леброну Џејмсу или Португалија да је неко покушао да држи у притвору Кристијана Роналда.

Насупрот томе, Србија је ћутала на све што се догодило Новаку Ђоковићу, који није био ни у каквом хотелу већ у притвору, у згради опасаној бодљикавом жицом. Александар Вучић и његов режим није чак позвао ни аустралијског амбасадора на разговор, а камо ли да је оштрије реаговао.
Српски покрет Двери захтева да се амбасадор Аустралије у Београду прогласи персоном нон грата, али да заједно са њим Србију напусти и злогласни „Рио Тинто“, који је, за разлику од Новака Ђоковића, стварна претња здравој животној средини и јавном здрављу.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: