Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Вучићева власт не жели Косово и Метохију чак ни у песми

Колико год се Вучићева власт трудила да на речима брани Косово и Метохију, толико је реалност демантује. Иако и сам председник Републике говори како никада неће признати независност лажне државе Косово (рекао је и да неће бити одржан Европрајд макар га звао и Бајден, а довољно је било да га позове амерички амбасадор Хил како би се парада одржала), очигледно је да његова власт не трпи КиМ ни у песмама.

    Измена песме „Јунацима са Паштрика“, која је изведена на промоцији кадета Војне академије и Медицинског факултета ВМА, јасно показује да актуелна власт жели да направи отклон од КиМ. Уместо стиха „Да заувек сви памтимо, подвиг славне дизивије, зато сложно ускликнимо, Косово је душа Србије“, измењена верзија је гласила „Да заувек сви памтимо, подвиг славне дивизије, да заувек сви славимо све хероје наше Србије“. Иако лажни доктор наука Небојша Стефановић покушава, кроз саопштење Министарства одбране, да ову чињеницу прикаже другачије и да минимизира штету насталу у јавности поводом овог случаја, очигледно му то не полази за руком.

Актуелна власт Александра Вучића годинама уназад предаје део по део суверенитета Србије над КиМ у руке лажне државе Косово, од енергетике, правосуђа, признавања диплома, избора по законима тзв. Косова до признавања личних карата. Сада је на ред дошло и избацивање КиМ из песама, те са разлогом актуелну власт питамо да ли је следеће избацивање КиМ и из Устава Србије?

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Инстаграм/Будућност Србије

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: